6/24/2011

kawan

Kali ini,aku nak cerita pasal kawan...Bagi aku,kawan sangat lah penting selepas keluarga..Dalam berkawan ini,kadang2 timbul mcm2 perasaan suka,sayang,tak suka,menyampah dan macam2 lah..Untuk cari kawan yang setia (bestfriend) dengan kita yang boleh teman kita di waktu suka dan duka amat lah susah,kebanyakkannya cuma nak amik kesempatan.Aku,aku tak ada bestfriend,aku universal,kawan dengan sesiapa nak kawan dengan aku...bunyi mcm sedih lah plak..aku pegang dengan pepatah ini "berkawan biar beribu n bercinta biar 1"..cewah...Dari kecik sampai sekarang,aku dah jmpa mcm2 prgai org,bkn la nk kata ak ni bgus tpi tu lah,mcm ak kata td ad yg baik n nk amik kesempatan...Aku bukan nk crta psal kawan yg suka amik kesempatan,meh sini ak kenal kn kwan2 ak ...


best moment,picnik g PD....pergi cerah,balik gelap ko dpt...kena la putih kn muka ni balik...hehhe...tgok adik ak stylo x...yg pakai bju putih purple...hehehe..syg ko la...

In memory,budak kelas 5 Refflesia..kngan dgn korg ak x leh lupa la...

raya 2009,umah roy pkol 12 mlm bru smpai umah dia..hahaha...

Our company,cewah ni olok2 je...keje dengan korg mmg terbaik la...best n happening gler wt keje ngan korg..


hey guys...sweet memory,mkn bsar kte time ni n time ni jge ak wt pengakuan yg ak suka kt dia...hehehe...
paling kelakar syasya main lyang2 smpai hujung pdang...hahahaha...


Pengalaman baru,time SUKOB 9 sebelah...thanks bg ak pglaman bru utk manage team n bg kapten kt ak..
x mnang x pe,asl kte enjoy game...team yg kte lwan pon x bpe sgt,kte leh mkn..x de luck je..

watch out your step...hahaha..dance time...supir ap yg ko cba wt...


my team,ad sape nk ajak friendly,contact ktorg...hehehe...nk kata hebat tu x lah tpi bleh main...


tanpa kawan sape lah kte..kte knalah pandai memlih kwn,ad yg mendorong kte b'jaya n ad yg sbaliknya...Jgn takot ap yg org nk kata,mulut org biasa lah...beljar dari kesilapan..kte muda lagi n byk bnda kna kte bljr... experience is the best teacher in our life n it's motivate our self to improve,so take a challenge..MULUT ORANG...


kawan2 lain,maaf la x leh pic korg..hehhe..korg the best la..ak x myesal kwn ngan korg...

2 comments:

nn said...

aww. so sweet lah myrul. hope kau happy dengan kawan aku. jge dye leklok. aku pon suke kawn dengan kau . weee

shafinaz said...

aww~ so sweetlh botak...
hahaha