10/28/2011

terima kasih cinta

Setiap kehidupan di dunia ni,dijadikan berpasangan seperti lelaki dan wanita,timur dan barat,utara dan selatan...(ayat zaf)..ak nk share ngan korg buah hati ak yg slama ni yg byk b'sbar n setia ngan sikap n peragai ak ni...
cerita mcm ni,ak pon x tau mcm mne leh rapat ngan dia,kami 1 kelas kt kolej n dalam sem 3, kwn2 yg kena kn kami..hehehe...sweet kn...


ni la dia,nurul shafinaz binti ponmuji @ gebu n ata...hehehe..
ni pic ak edit sndri,like this photo n this moment,pinik with classmate at taman layang2..


time kt taman lyang2 n time nk tackle dia...ops..terkantoi plak..gtal plak ak ni...kre match la,dia putih n ak itam manis,manis la sgt kn..hahhaa  ...^_^




tq zul blje kami 1 klas pizza hut..si pendek n pjg..hahaha...


syok ble tgok dia beraya,x sbar nk join n pergi raya bersama fmly dia...weng....errrrrrrrrrrrr..



x tau nk plih ksut ap,alih2 x bli 1 pon..tq tman kn i syg..


pic ni style x,ak ska muncung tirus dia...hahaha.. 


comel my ata time kcik,sweet nya...anak mak rpanya..ad lg x smpan bju ni,nk tgok..hhehehee...kim salam kt mak tau ...mak cntik la time muda2 dlu...hehehehe...


ni lah kisah buah hati ak yg slma 5 bulan ni,trikh dcelair erk 17-05-2011...pkol 9.32 mlm..

ABDUL EMIRUL NA'EM BIN ABDUL AJIS

< 3


NURUL SHAFINAZ BINTI PONMUJI...


5 comments:

shafinaz said...

same2 sygs...
u mmg nak knekn,muncung tirus yee,jage laa

mierul na'em said...

hehehe..da mmg btol la...muncung tirus u tu wat i lg gram kt u..ops...omg..hahahha..

nn said...

eccecehh/ sweet lah due orang kwan aku nii :)

hope kekal ;lah selamenye :)

mierul na'em said...

sweet ke..hehehe...amin,ak harap mcm tu jge..mnta2 kkal smpai jdoh ble2 n t bleh la kte berjiran yea...hehehehe...

rabiatul adawiyah amir said...

peeewiittt :D