3/24/2011

pearl holding


alhamdulillah,syukur akhir nya kami dapat jge mnyiapkan tugsan yg diberi oleh miss fauziah dlm sbjek bsnss cmmnication...

ni ak nk crta skit,kawan2 jgn mrh tau...ak nk kngsi crta kte utk smua agar skit sbyk blh amik sbgai teladan..
sblm meeting,kami wat preparation yg terbaik dgn ad mkn2 utk meeting nnt n mcm2 la..
ble time meeting,ujian utk kami muncul,msa smua da ad n ak pon da bca doa,kami tgok ssma sndri n ak ckp ni kte nk present psal ap sbb pendrve x jmpa n bnda yg kami wat smlm x de,peh..angn ak mula la naik..tpi kna sbar n x leh nk mrh2 sbb kte x tau bnda ni nk jdikan..x pe,ak ckp kte proceed n baca ap yg ad kt minutes of meeting...kami pon wat la,mula2 tu ak da mental down n yg lain da x de mood nk present ..
nasib baik ad kwn2 dlm kmplan yg bg spprt moral kt presenter dgn menanyakn soaln kt dorg n ak pon tnya jge,biasa la tu...ok3..ak nk knal pearl holding team.. 

ahli lembaga pengarah pearl holding..


CEO Pearl Holding...
Dato' Abdul Emirul Na'em Bin Abdul Ajis...
hahaha..ntah ble ak dpt Dato'...



Setiausaha Pearl Holding
Syarifah Syahirah.
dorg cakap sllunya S/U akn ad skandal ngan CEO,btol ke..
syasya mierul style..
hahaha...


tanpa dia,abis la kami..dia mainpower dlm ni group,dia lah tkang msak kami
n dia la tkang kira2...
Finance Manager
Rahmah Arbi @ Siti Rahmah..


Human Resource
Mohamad Fitri B jamian..


Marketing Manager
Nisa Asilah Bt Hamdan..
dia mmg terbaik wok,good presnter dlm group kami n kerja dia terbaik jge..
dia byk idea n bg kami idea yg baik utk meeting..


kalo korg tgok dia,dia pgang jwatan ape...
ar..ar..msti korg ingt dia bhgian mknan kn..
x la,dia bhgian production...
nama dia suhaila...
smua bnda dlm kilang dia yg arrange konon2 nya la,dia best n happening gler...

ar,dia ni lgi best..
muka ni ala2 comel kn..nk kata dlm klas n kumplan kami dia la adik bongsu...
ni ak nk crta skit time meeting,ak bngga skit la dgn dia sbb slide dia terbaik kot..
miss n kami puji dia plak..well done kauthar...
nama dia kauthar
logistic manager...

slpas meeting,peh lega n kami pon melatak la...

melantak time...

shu,nisa,kauthar n fit

syasya..ska nya...

masa ni lpas meeting,kami komen sorg2..
komen utk naik smgt n utk next presnt..

everybody smile,wow..shu ko mmg ska dlm babab ni..tq rahmah n geng sdiakn kami mknn yg sdap2..

smile...da kyang,ati pon snang kn..smua cria terutama syasya...



ar,akhir nya slsai jge..tpi stress nya msih ad lgi sbb ad keje lain plak nk kna submit..
korg bergaya...
syasya mcm model la...
fit lu stylo bro...
nisa cute mcm dak sek men..
rahmah posing ko meletop bah..
shu cntrol skit..hahaha..
kauthar mcm dak2 sek ren..
ape2 pon korg terbaik dan if ad msa lg n assgmnt ke ap,ak nk group ngan korg lgi...


last skli,ak nk mnta maaf kt korg if dlm ak menjalan tugas as ketua dlm group ni,ak ad wat slap ke ape ke...ak cba wat yg terbaik utk kte...ak ska gler keje ngan korg..
sdih plak psl ni..ntah ble kte dpt keje sama kn...




2 comments:

shafinaz said...

so sweetlah kawowg nie....
best x?
sonoklah 2 dapat scandal ngn syesye...
gmbar kteowg xde pon,nak jgk.....

mierul na'em said...

well..
sorry la,nk ltak tpi x de pic korg pon..